Суха суміш для виробництва житньо-пшеничних виробів з вологою м’якушкою,
з великим вмістом насіння і зерен, збагачена харчовими волокнами,
багата на вітаміни групи А, Е, і групи В.
Завантажити рецептуриТехнологія приготування
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 5 хвилин на першій швидкості та 5 хвилин на другій швидкості. Час замісу для
одношвидкісної машини 20-25 хвилин. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній
камері при t 30-36°С та вологості 65-75%.
Випікати з парозволоженням при температурі пекарної камери 220-240°С, в залежності від
конструктивних особливостей печей.
Дозування: | 1 % до маси борошна додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста |
Склад: | насіння соняшника, борошно житнє пропарене, насіння льону, насіння сезаму, закваска житня (кислота лимонна (Е-330), антиоксидант кислота аскорбінова, сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262)) клейковина суха пшеничн |
Енергетична цінність: | 1377,3 kJ (кДж)/ 329,5 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | енергетична цінність на 100 g(г) продукту: 1750,5 kJ(кДж) /420 kcal (ккал); - жири - 27,6 g(г), з них насичені жирні кислоти - 2,6 g(г); вуглеводи – 27,6 g(г), з них цукри –2,3g(г), білки – 15,3 g(г); сіль – 0,5 g(г). |
Маса нетто: | 10 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |