Суміш для затемнення хлібобулочних виробів ЗАТЕМНЮВАЧ

Суміш для затемнення хлібобулочних виробів  ЗАТЕМНЮВАЧ

для забарвлення м'якушки хлібобулочних виробів та покращення їх смаку та аромату

Завантажити рецептури

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хвилини на другій швидкості. Час замісу для
одношвидкісної машини приблизно 25 хвилин.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-
36°С та вологості 65-75%.
Час випікання хліба масою 0,5 кг 30 хвилин при температурі пекарної камери 220-240°С, в
залежності від конструктивних особливостей печі.

Дозування: 0,5-4,0% до маси борошна
Склад: солод житній, цукровий колер Е 150 , коріандр мелений
Енергетична цінність: 1162,0 kJ(кДж)/278,0 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 0,97 g(г, з них насичені жирні кислоти – 0,18 g(г); вуглеводи – 57,1 g(г), з них цукри – 5,0 g(г), білки – 16,6 g(г); сіль -0,0 g(г)
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%