НОВИНКА Поліпшувач хлібопекарський «Мастер Зауер»

НОВИНКА  Поліпшувач хлібопекарський «Мастер Зауер»

суха закваска
Дозування: 4 % до маси борошна

Завантажити рецептури

Поліпшувач хлібопекарський суха закваска Мастер Зауер спеціально розроблена для швидкого приготування широкого асортименту хлібобулочних виробів: хрустких багетів, чіабатти та фокаччі, а також ароматних булочок. Мастер Зауер дозволяє виключити з процесу дріжджі, завдяки вмісту високоякісних інстантних сухих дріжджів. Збагачує вироби особливим насиченим смаком та неповторним ароматом, надає хрустку запашну скоринку та дозволяє досягти необхідної структури м’якушки. Спосіб застосування: додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста.


Параметри технологічного процесу:

  • Тривалість бродіння тіста, хв. 30
  • Параметри вистоювання тістових заготовок:
  • температура, °C 35 – 37
  • Bідносна вологість, % 75
  • тривалість, хв. 60 – 90
Дозування: Дозування: 4 % до маси борошна
Склад: закваска суха натуральна, дріжджі сухі інстантні, клейковина пшенична суха, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300).
Енергетична цінність: 1305,8 kJ(кДж) /312.4kcal (ккал) жири - 1,9 g(г), з них насичені жирні кислоти -0,3 g(г); вуглеводи – 47,2g(г), з них цукри - 0,61g(г); білки – 22,5 g(г), сіль <0,05 g(г).
Маса нетто: 1 кг ℮.
Вид упаковки: дой-пак з zip-замком. Після відкриття - зберігати у щільно закритій оригінальній упаковці
Строк придатності: 12 мiсяцiв
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%