Маффін шоколадний

Маффін шоколадний

СУМІШ ДЛЯ МАФФІНІВ ТА КЕКСІВ

для приготування для приготування маффінів та кексів

з додаванням алкалізованого какао та харчового барвника

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.

Технологія приготування:

 

Змішати сухі компоненти (суміш для маффінів та кексів, борошно, какао-порошок та цукор) протягом 2-3 хвилин.

Додати яйця, воду, харчовий барвник та рослинну олію, перемішати до однорідної структури.

 

Готове тісто відсадити у пергаментні або силіконові форми. Випікати при t 160-180 ̊ протягом 20-30 хвилин (в залежності від маси виробу).

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Maffin chocolate

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора