СУМІШ ДЛЯ МАФФІНІВ ТА КЕКСІВ
для приготування для приготування маффінів та кексів
з додаванням алкалізованого какао та харчового барвника
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.
Технологія приготування:
Змішати сухі компоненти (суміш для маффінів та кексів, борошно, какао-порошок та цукор) протягом 2-3 хвилин.
Додати яйця, воду, харчовий барвник та рослинну олію, перемішати до однорідної структури.
Готове тісто відсадити у пергаментні або силіконові форми. Випікати при t 160-180 ̊ протягом 20-30 хвилин (в залежності від маси виробу).