БРАУНІ с сирковою масою і вишнею

БРАУНІ с сирковою масою і вишнею

СУМІШ ДЛЯ МАФФІНІВ ТА КЕКСІВ

для приготування для приготування маффінів та кексів

з додаванням алкалізованого какао та харчового барвника

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Приготування:

 

1. Змішати всі інгредієнти для тіста в збивальній машині

2. Для сиркової начинки - збити сиркову масу з яйцями міксером, в кінці додати крем «Сметанковий» і ретельно розмішати.

3. Для приготування вишневої начинки потрібно цукрову пудру розмішати зі згущувачем і додати до вишень.

4. В форму з високими бортами, вилити 1/3 тіста. Викласти половину сиркової начинки.

5. По сирковій начинці розподілити половину вишень. Знову вилити тісто, викласти ще один шар сиркової начинки, вишень, закрити залишком тіста.

6. Випікати 40-50 хвилин при температурі 180ºС.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.

Для приготування тіста:

Brauni (tisto)

 

Для приготування сиркової начинки:

Brauni (nachynka)

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора