СУМІШ ДЛЯ МАФФІНІВ ТА КЕКСІВ
для приготування для приготування маффінів та кексів
з додаванням алкалізованого какао та харчового барвника
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Приготування:
1. Змішати всі інгредієнти для тіста в збивальній машині
2. Для сиркової начинки - збити сиркову масу з яйцями міксером, в кінці додати крем «Сметанковий» і ретельно розмішати.
3. Для приготування вишневої начинки потрібно цукрову пудру розмішати зі згущувачем і додати до вишень.
4. В форму з високими бортами, вилити 1/3 тіста. Викласти половину сиркової начинки.
5. По сирковій начинці розподілити половину вишень. Знову вилити тісто, викласти ще один шар сиркової начинки, вишень, закрити залишком тіста.
6. Випікати 40-50 хвилин при температурі 180ºС.
Для приготування тіста:
Для приготування сиркової начинки: |