Американо класичне

Американо класичне

Рецептура печива "Американо класичне з фундуком та шоколадом"

Рецептура печива "Американо класичне з чіа та журавлиною"

Суміш для печива «АМЕРИКАНО»

Технологія приготування:

 

Змішати сухі компоненти (суміш типу «АМЕРИКАНО», борошно та цукор) протягом 2-3 хвилин. Додати яйця, маргарин, перемішати до однорідної структури. Готовому тісту дати «відпочити» 10-15 хвилин.

 

Відформува ти заготовки товщиною 1,0-1,5 см, вагою 50 г. Випікати при t 180-190 ̊С протягом 12-13 хвилин.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Americano

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора