Суміш суха для
приготування крему
заварного ЕКСТРА
термостабільний
Спеціально адаптований для роботи у умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ
ТЕХНОЛОГІЧНО ТА
ЕКОНОМІЧНО
характеризується приємним молочно-ванільним смаком і ароматом, ніжним кольором жовтого відтінку
Застосовується для приготування вишуканих кремів, наповнення еклерів, перемащування різних
видів тістових заготовок тортів, десертів, а також в якості наповнювача для пампушків.
Крем ЕКСТРА стабільний в процесі випічки та заморозки.
СКЛАД: цукор, крохмаль модифікований Е1414, молоко незбиране сухе, сироватка демінералізована, гідрогенізований рослинний жир, сироп глюкози, емульгатори, протеїни молочні, стабілізаційна система ((альгінат натрію (Е-401), комплексоутворюючі солі (Е516,Е450і,Е450ііі,Е263)), барвники β-каротин і рибофлавін, ароматизатор ванільно-вершковий.
Продукт може містити сліди алергенів: глютену, соєвих продуктів, насіння сезаму.
Маса нетто: | 10,0 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |