Торт «Мозаїка»

Торт «Мозаїка»

Желе плодово-ягідне (галяретка)

доступне в наступних смаках - вишня, лимон, абрикос, зелене яблуко, полуниця, нейтральний

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Спосіб приготування:

 

В різних посудинах зазделегідь приготувати кольорове желе. Для сметанкового желе залити желатин холодною водою на 20-30 хв та розчинити в горячій воді не доводячи до кипіння. Дати охолонути.

 

До збитої з цукром сметани додаємо охолоджений желатин та ретельно вимішуємо. У форму шарами викладаємо кольорове желе, перемащую чи його сметанним. Поставити в холодильник на 2-3 години поки не загусне. Готовий торт перекласти на тарілку.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Tort Mozaika

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора