Желе плодово-ягідне (галяретка)
доступне в наступних смаках - вишня, лимон, абрикос, зелене яблуко, полуниця, нейтральний
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Спосіб приготування:
На початку розводимо 180г галяретки в 0,5 л води (2 однакових) і очікуємо поки вистигне. Сир кладемо до міксера, додаємо цукор і збиваємо.
До збитої з цукром сирної маси додаємо остуджену галяретку та вимішуємо разом . Цю масу виливаємо до форми-тортівниці і ставимо до холодильника.
Наступні 180 г желе (галяретки) розводимо кожну в 0,5 л води і чекаємо поки не вистигнуть. Однією заливаємо сирну масу, можна покласти ряд фруктів і тоді залити наступною. Поставити до холодильника. Сирник готовий.