Холодний сирник

Холодний сирник

Желе плодово-ягідне (галяретка)

доступне в наступних смаках - вишня, лимон, абрикос, зелене яблуко, полуниця, нейтральний

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Спосіб приготування:

 

На початку розводимо 180г галяретки в 0,5 л води (2 однакових) і очікуємо поки вистигне. Сир кладемо до міксера, додаємо цукор і збиваємо.

 

До збитої з цукром сирної маси додаємо остуджену галяретку та вимішуємо разом . Цю масу виливаємо до форми-тортівниці і ставимо до холодильника.

Наступні 180 г желе (галяретки) розводимо кожну в 0,5 л води і чекаємо поки не вистигнуть. Однією заливаємо сирну масу, можна покласти ряд фруктів і тоді залити наступною. Поставити до холодильника. Сирник готовий.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Holodnyy syrnyk

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора