Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Завантажити рецептури

Стабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

дозволяє приготувати якісні по своїх смакових властивостях десерти та різновиди вершкового крему з різними смаками - нейтральний, тірамісу, творог, адвокат, вишня, йогурт, банан, персик, полуниця. 

Крема приготовані за допомогою стабілізатора стійкі до заморожування та розморожування.

Склад: цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, желатин холодно-розчинний, кислота лимонна Е 330, ароматизатор вершково-сметанковий
Енергетична цінність: 353,4 ккал/ 1477,2 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 2,8 г; жири – 0,25 г; вуглеводи – 92,3 г
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 5 кг + 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%