Використання пластівців картопляних надає хлібобулочним виробам
делікатної і ароматної м’якушки, еластичної вологої структури.
Вироби, виготовлені з використанням суміші «КАРТОПЛЯНА 10%» зберігають свіжість
протягом 4-5 діб (в упакованому вигляді).
Ідеально підходять як основа для бутербродів.
Дозування: | 10% |
Склад: | Пластівці картопляні (38,5%), солод житній ферментований, спеції: насіння кмину, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, цукор-пудра , ензими ( альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е322), антиоксидант кислота аскорбінова |
Енергетична цінність: | 1231,4 kJ(кДж) /294,6 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 1,96 g(г); з них насичені жирні кислоти -0,02 g(г); вуглеводи – 67,2 g(г) з них цукри – 3,3 g(г), білки –9,2 g(г); |
Маса нетто: | 10 кг - 1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |