Суміш «КАРТОПЛЯНА 10%»

Суміш «КАРТОПЛЯНА 10%»

Для виготовлення виробів із суміші житнього та пшеничного борошна

Завантажити рецептури

Використання пластівців картопляних надає хлібобулочним виробам
делікатної і ароматної м’якушки, еластичної вологої структури.
Вироби, виготовлені з використанням суміші «КАРТОПЛЯНА 10%» зберігають

свіжість протягом 4-5 діб (в упакованому вигляді).
Ідеально підходять як основа для бутербродів.

 

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині . Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 2 хвилини на першій швидкості та 6 хвилин на другій швидкості. Тісто
залишають для бродіння в умовах цеху. Виброжене тісто виформовують у заготовки
відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%.
Час випікання: хліба масою 0,5 кг - 30 хвилин при температурі пекарної камери 220-230°С,
булочки масою 0,05 кг – 12-14 хвилин при температурі пекарної камери 210-220°С, в
залежності від конструктивних особливостей печі.

Дозування: 10%
Склад: для виготовлення виробів із суміші житнього та пшеничного борошна
Енергетична цінність: 1231,4 kJ(кДж) /294,6 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: для виготовлення виробів із суміші житнього та пшеничного борошна
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5%
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%