Дозволяє приготувати вироби з чудовим смаком та ароматом, при
значному скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією.
Хлібопекарська суміш для виробництва хліба та хлібобулочних виробів «Здоров’я» дозволяє приготувати вироби з чудовим смаком та ароматом, призначному скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією. Досконале джерело клітковини./
Примітка: оздобити виріб можна посипкою на вибір: висівка, суміш «Футбол», «Корона» т.д
Технологія приготування
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування - 2 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75% Час випікання: хліба масою 0,5 кг - 30 хв. при температурі пекарної камери 220-230 °С, булочки масою 0,05 – 12-14 хв. при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від конструктивних особливостей печі.
Дозування: | 20% до маси борошна |
Склад: | борошно житнє пропарене, висівки пшеничні, сіль кухонна, клейковина пшенична суха, закваска житня (борошно житнє, кислота лимонна (Е-330), кислота аскорбінова (Е 300), сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262), борош |
Енергетична цінність: | 1425,8 kJ(кДж) /341,1 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 3,4 g(г), з них насичені жирні кислоти - 0,1 g(г); вуглеводи – 57,5 g(г), з них цукри – 3,5 g(г), білки – 10,8 g(г); сіль - 9,0 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |