Суміш «Здоров’я»

Суміш «Здоров’я»

Дозволяє приготувати вироби з чудовим смаком та ароматом, при
значному скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією.

Завантажити рецептури

Хлібопекарська суміш для виробництва хліба та хлібобулочних виробів «Здоров’я» дозволяє приготувати вироби з чудовим смаком та ароматом, призначному скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією. Досконале джерело клітковини./

 

Примітка: оздобити виріб можна посипкою на вибір: висівка, суміш «Футбол», «Корона» т.д

 

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування - 2 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75% Час випікання: хліба масою 0,5 кг - 30 хв. при температурі пекарної камери 220-230 °С, булочки масою 0,05 – 12-14 хв. при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від конструктивних особливостей печі.

Дозування: 20% до маси борошна
Склад: борошно житнє пропарене, висівки пшеничні, сіль кухонна, клейковина пшенична суха, закваска житня (борошно житнє, кислота лимонна (Е-330), кислота аскорбінова (Е 300), сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262), борош
Енергетична цінність: 1425,8 kJ(кДж) /341,1 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 3,4 g(г), з них насичені жирні кислоти - 0,1 g(г); вуглеводи – 57,5 g(г), з них цукри – 3,5 g(г), білки – 10,8 g(г); сіль - 9,0 g(г)
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%