Суміш «Драйкорн»

Суміш «Драйкорн»

20% до маси борошна

Завантажити рецептури

Хліб «Драйкорн» («Три злаки» - насіння соняшника, насіння льону, пшоно шліфоване) виготовляється згідно німецьких традицій хлібопечення з пшеничного борошна та висівок. Має підвищений вміст вітамінів мікроелементів та баластних речовин. Малокалорійний, особливо рекомендований при дієтичному харчуванні.

 

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалістьзамішування - 2 хвилини на першій швидкості та 6 хвилин на другій швидкості.Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання : хліба масою 0,5 кг - 30 хвилин при температурі пекарної камери 220-230 °С, булочки масою 0,05 – 12-14 хвилин при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від конструктивних особливостей печі.

Дозування: 20% до маси борошна
Склад: висівки пшеничні, насіння соняшника , насіння льону , пшоно шліфоване, борошно пшеничне в/с, сіль кухонна, солод житній, клейковина пшенична суха, закваска житня натуральна, ензими (альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е 322), антиоксидант кислота аскорбін
Енергетична цінність: 1559,1 kJ(кДж) /373,0 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 18,4 g(г), з них насичені жирні кислоти - 0,56 g(г); вуглеводи – 36,7 g(г), з них цукри – 0,53 g(г), білки – 14,5 g(г); сіль - 8,0 g(г).
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%