ЦУКРОВА ПОМАДКА
для оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних виробів
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриСклад: | цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, карбонат кальцію , барвник - діоксид титану Е471 |
Енергетична цінність: | 356 ккал/ 1488,08 кДж ккал/ кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки 0,01 г; жири 0,00 г; вуглеводи 94,40 г; |
Вид упаковки: | паперові пакети вагою 5 кг ± 1,5 % |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |