Цукрова помадка

Цукрова помадка

Для оздоблення поверхні
кондитерських та хлібобулочних виробів

Завантажити рецептури

Приготування:

В суху суміш додати охолоджену кип’ячену воду в пропорції 1000 г суміші і 300 г води та перемішати міксером на великій швидкості 4-5 хвилин. Готовою помадкою задекорувати вироби та залишити до повного застигання. добре поєднується з какао-порошком та гелевими чи водорозчинними барвниками

 

Асортимент:
біла класична зі смаком ванілі;
смакові: бананова, малинова, м’ятна, полунична, лісові ягоди

Склад: цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, карбонат кальцію, барвник - діоксид титану Е471
Енергетична цінність: 1488,1 kJ(кДж)/356,0 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 0,0 g(г); вуглеводи – 94,4 g(г), з них цукри -86,4 g(г); сіль - 0,01 g(г)
Маса нетто: 1,0 kg (кг) ℮/5,0 kg (кг) ℮.Після відкриття-зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%