Нетануча (термостабільна) цукрова пудра

Нетануча (термостабільна) цукрова пудра

НЕТАНУЧА (ТЕРМОСТАБІЛЬНА) ЦУКРОВА ПУДРА

рекомендується для оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних виробів

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Завантажити рецептури

Характеристики:

 

Порошкоподібна пудра білого кольору, без грудочок, солодкий злегка ванільний смак та аромат.

 

Переваги в застосуванні:

 

Легка та зручна для посипання, просіювання. Ідеально підходить для посипання жирного, вологого тіста, оздоблення тортів, пляцків (пирогів) з фруктами, пампушків, донатсів, брюссельських вафель.

Переваги перед звичайною цукровою пудрою полягають в тому, що нетануча (термостабільна) цукрова пудра має низьку гігроскопічність (здатність поглинати вологу та жир з поверхні кондитерського виробу),а також стабільна до високої температури.

 

Переваги в якості:

 

Зберігає чудову білизну та сипучу консистенцію, не плавиться при посипанні теплих виробів.

Нетануча (термостабільна) цукрова пудра не комкується, чудово зберігається та транспортується.

Склад: глюкоза (декстроза), пшеничний крохмаль, гідрогенізований рослинний жир, ароматизатор ванільний
Енергетична цінність: 463,4 ккал / 1937,2 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 0,00 г; жири – 16,0 г; вуглеводи –82,4 г
Вид упаковки: паперові пакети вагою 1 кг - 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%