Суха суміш для гарячого приготування прозорого декоративного гелю нейтрального смаку для покриття
кондитерських виробів, десертів з фруктами та ягодами.
Завантажити рецептуриСуха суміш для гарячого приготування прозорого декоративного гелю нейтрального смаку для покриття
кондитерських виробів, десертів з фруктами та ягодами.
Спосіб приготування:
Сухий гель кг 100
Цукор кг 400
Вода (фруктовий сік) кг 1 000
| Дозування: | Сухий гель - 100 г, Цукор - 400г, Вода (фруктовий сік) - 1 000г |
| Склад: | Цукор білий, желюючий агент (каррагінан), згущувач (камідь ксантану), регулятори кислотності - кислота лимонна, цитрат натрію |
| Енергетична цінність: | 1357,0 кДж.( 324,6 ккал) |
| Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 0,05г; жири – 0,1г; вуглеводи – 85,5г |
| Маса нетто: | 10кг - 1,5 % |
| Вид упаковки: | багатошаровi паперовi мiшки |
| Строк придатності: | 12 місяців |
| Умови зберігання: | температура не вище 25° С; відносна вологість повітря не вище 75 % |