ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА «ЛЮКС» (розпушувач)
Завантажити рецептуриВикористання:
Для приготування високоякісних кондитерських виробів, еклерів, тістечок зі збитими вершками, повітряних тортів, кексів типу «Маффін»,
масляних бісквітів, різноманітних кексів з будь-якими наповнювачами, швейцарських рулетів.
Спосіб застосування:
Порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури.
Дозування: | 0,5 – 3,5 % (5 - 35г на 1кг борошна) в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку. |
Склад: | крохмаль картопляний, дигідропірофосфат натрію (Е 450і), сода харчова (натрій двовуглекислий) |
Енергетична цінність: | 134,8кКал/563,5кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки- 0,4 г ;жири – 0,24 г;вуглеводи – 34,9 г |
Вид упаковки: | паперові пакети вагою 5 кг - 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |