Порошок до печива «Люкс» (розпушувач)

Порошок до печива «Люкс» (розпушувач)

ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА «ЛЮКС» (розпушувач)

Завантажити рецептури

Використання:

 

Для приготування високоякісних кондитерських виробів, еклерів, тістечок зі збитими вершками, повітряних тортів, кексів типу «Маффін»,

масляних бісквітів, різноманітних кексів з будь-якими наповнювачами, швейцарських рулетів.

 

Спосіб застосування:

 

Порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури.

Дозування: 0,5 – 3,5 % (5 - 35г на 1кг борошна) в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку.
Склад: крохмаль картопляний, дигідропірофосфат натрію (Е 450і), сода харчова (натрій двовуглекислий)
Енергетична цінність: 134,8кКал/563,5кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки- 0,4 г ;жири – 0,24 г;вуглеводи – 34,9 г
Вид упаковки: паперові пакети вагою 5 кг - 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури