Для випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів.
Рекомендоване дозування:
1,0 - 2,5% (10 - 25 г на 1 кг борошна) в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку.
Застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури.
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму. Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом.
Склад: | борошно пшеничне вищого сорту, розпушувач (дигідропірофосфат натрію (Е 450і)), сода харчова (натрій двовуглекислий). |
Маса нетто: | 5,0 kg (кг) ℮ / 1,0 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | Паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб. |
Строк придатності: | 12 місяців. |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%. |