суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-
пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів
Призначення: суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-
пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів
Спосіб застосування: додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста.
Параметри технологічного процесу:
Температура тіста після замісу, °C 26 – 28
Тривалість бродіння тіста, хв. 20 – 30
Параметри вистоювання тістових заготовок:
температура, °C 35 – 37
відносна вологість, % 75
тривалість, хв. 50 – 55
Дозування: | 2 % до маси житнього борошна |
Склад: | борошно житнє пропарене, кислота лимонна (Е-330), кислота аскорбінова (Е 300), сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262) |
Енергетична цінність: | 862,8 kJ(кДж)/206,4 kcal(ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 1,07 g(г); вуглеводи – 46,3g(г), з них цукри – 3,2 g(г); білки – 5,6g(г); сіль – 8,4 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг -1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |