Суха закваска «Мастер Бейк У»

Суха закваска «Мастер Бейк У»

Суха закваска «Мастер Бейк У»

для виробництва житньо-пшеничних та пшенично-житніх сортів хліба

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Призначення:

 

суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів.

 

Переваги: 

 

  • дозволяє відмовитися від складного і тривалого процесу виведення житніх заквасок і перейти на однофазне приготування тіста;
  • змінюючи дозування «Мастер Бейк У» можна легко контролювати і отримувати необхідну кислотність готових виробів. Це дозволяє розширити асортимент продукції. поліпшує смак і аромат готових виробів, підвищує еластичність м'якушки.

 

Спосіб застосування:

 

додається в сухому вигляді безпосередньо в боро шно перед замісом тіста.

Дозування: 2 % до маси житнього борошна
Склад: житнє борошно, лимонна кислота (Е-330), аскорбін ова кислота (Е 300), сіль кухонна, молочна кислота (Е-270), солодове борошн о, діацетат натрію (Е-262)
Енергетична цінність: 206,4 ккал/ 862,8 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 5,6 г; жири - 1,07 г; вуглеводи – 46,3 г
Маса нетто: 10 кг -1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повіт ря не вище 75%
Рецептури