суха закваска
Дозування: 4 % до маси борошна
Поліпшувач хлібопекарський суха закваска Мастер Зауер спеціально розроблена для швидкого приготування широкого асортименту хлібобулочних виробів: хрустких багетів, чіабатти та фокаччі, а також ароматних булочок. Мастер Зауер дозволяє виключити з процесу дріжджі, завдяки вмісту високоякісних інстантних сухих дріжджів. Збагачує вироби особливим насиченим смаком та неповторним ароматом, надає хрустку запашну скоринку та дозволяє досягти необхідної структури м’якушки. Спосіб застосування: додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста.
Параметри технологічного процесу:
Дозування: | Дозування: 4 % до маси борошна |
Склад: | закваска суха натуральна, дріжджі сухі інстантні, клейковина пшенична суха, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300). |
Маса нетто: | 1 кг ℮. |
Вид упаковки: | дой-пак з zip-замком. Після відкриття - зберігати у щільно закритій оригінальній упаковці |
Строк придатності: | 12 мiсяцiв |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |