Згущувач холодного приготування
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриЗгущувач холодного приготування (желюючий агент)
для професійного використання в кондитерській та хлібобулочній галузі,
приготування широкого спектру начинок: термостабільних фруктово-ягідних, молочних, сирних та інших видів
для листкового, пісочного, здобного і дріжджового тіста.
Дозування: | 6,5 - 10% до кількості вологи в начинці (рекомендоване) |
Склад: | крохмаль модифікований Е1414, цукор-пудра, стабілізаційна система ((альгінат натрію (Е-401), комплексоутворюючі солі (Е450, Е339, Е 516)) |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки вагою 5 кг + 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |