Згущувач холодного приготування

Згущувач холодного приготування

Згущувач холодного приготування

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Завантажити рецептури

Згущувач холодного приготування (желюючий агент)

для професійного використання в кондитерській та хлібобулочній галузі,

 

приготування широкого спектру начинок: термостабільних фруктово-ягідних, молочних, сирних та інших видів

для листкового, пісочного, здобного і дріжджового тіста.

Дозування: 6,5 - 10% до кількості вологи в начинці (рекомендоване)
Склад: крохмаль модифікований Е1414, цукор-пудра, стабілізаційна система ((альгінат натрію (Е-401), комплексоутворюючі солі (Е450, Е339, Е 516))
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 5 кг + 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%