Американо шоколадне

Американо шоколадне

Суміш для печива «АМЕРИКАНО ШОКОЛАДНЕ»

 

 Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

 

Технологія приготування:

 

Змішати сухі компоненти (суміш типу «АМЕРИКАНО шоколадне», борошно та цукор) протягом 2-3 хвилин. Додати яйця, маргарин, перемішати до однорідної структури. Готовому тісту дати «відпочити» 10-15 хвилин.

Відформувати заготовки товщиною 1,0-1,5 см, вагою 50 г.

Випікати при t 180-190 ̊С протягом 12-13 хвилин.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Americano chocolate2

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора