ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА
(розпушувач)
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриДля випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів
Cпосіб застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури
Дозування 1,0 - 2,5% (10 - 25 г на 1 кг борошна) в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку.
Дозування: | Використання: для випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів Cпосіб застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури дозування: 1,0 - 2,5%(10 - 25 г на 1 кг борошна) |
Склад: | борошно пшеничне, дигідропірофосфат натрію (Е 450і), сода харчова (натрій двовуглекислий) |
Енергетична цінність: | 120,9 кКал/ 505,4 кДж. |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки- 3,7 г; жири – 0,4 г; вуглеводи – 25 г |
Маса нетто: | 5 кг |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |