Порошок до печива (розпушувач)

Порошок до печива (розпушувач)

ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА

(розпушувач)

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Завантажити рецептури

Для випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів
Cпосіб застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури
Дозування 1,0 - 2,5% (10 - 25 г на 1 кг борошна) в залежності від виду тіста та рецептури можна регулювати кількість порошку.

Дозування: Використання: для випікання кексів, тортів, печива, пряників, та інших кондитерських виробів Cпосіб застосування: порошок попередньо змішують з борошном, після чого додають інші компоненти, згідно рецептури дозування: 1,0 - 2,5%(10 - 25 г на 1 кг борошна)
Склад: борошно пшеничне, дигідропірофосфат натрію (Е 450і), сода харчова (натрій двовуглекислий)
Енергетична цінність: 120,9 кКал/ 505,4 кДж.
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки- 3,7 г; жири – 0,4 г; вуглеводи – 25 г
Маса нетто: 5 кг
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури