Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Стабілізатор вершків для приготування мусів та суфле

дозволяє приготувати якісні по своїх смакових властивостях десерти та різновиди вершкового крему.

 

Крема приготовані за допомогою стабілізатора стійкі до заморожування та розморожування.

Склад: цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, желатин холодно-розчинний, кислота лимонна Е 330, ароматизатор вершково-сметанковий
Енергетична цінність: 353,4 ккал/ 1477,2 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 2,8 г; жири – 0,25 г; вуглеводи – 92,3 г
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 5 кг + 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%