Cтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриСтабілізатор вершків для приготування мусів та суфле
дозволяє приготувати якісні по своїх смакових властивостях десерти та різновиди вершкового крему з різними смаками - нейтральний, тірамісу, творог, адвокат, вишня, йогурт, банан, персик, полуниця.
Крема приготовані за допомогою стабілізатора стійкі до заморожування та розморожування.
Склад: | цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, желатин холодно-розчинний, кислота лимонна Е 330, ароматизатор вершково-сметанковий |
Енергетична цінність: | 353,4 ккал/ 1477,2 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 2,8 г; жири – 0,25 г; вуглеводи – 92,3 г |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки вагою 5 кг + 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |