для виготовлення основи для піци та випічки італійського хліба
Завантажити рецептуриДозування 20 % до загальної маси борошна
Суха концентрована суміш ОЛІМПІУМ ПІЦА 20% для виготовлення піци з дрібнопористою структурою м’якишу
Проста та легка у використанні, оскільки містить у своєму складі сухі дріжджі
Використовується для виготовлення основ для піци та випічки італійського хліба
Підходить для заморозки і напіввипічки
Виробам із використанням суміші ОЛІМПІУМ ПІЦА 20%, притаманні:
- для піци - рівномірна дрібнопориста структура, золотисті краї. Піца тонка та добре пропечена
- для Фокаччі - ідеальний запах і чудовий аромат, яскравий смак молочного бродіння середземноморського хліба
Продукт може містити сліди алергенів: соєвих продуктів, насіння сезаму
Склад: | борошно в/г, клейковина пшенична суха, емульгатор (Е471 моно- та дигліцериди жирних кислот), сухе знежирене молоко, сухий глюкозний сироп, сухі дріжджі, сіль кухонна харчова, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), бар |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |