Суміш «Моркв’яна»

Суміш «Моркв’яна»

Суміш «МОРКВ’ЯНА 10%»

рекомендується для виробництва хлібо-булочних виробів

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Переваги в застосуванні:

 

  • 60 % сушеної моркви у суміші;
  • проста у застосуванні;
  • продовжує свіжість хліба;
  • додає хлібо-булочним виробам особливого смаку;
  • збагачує білками і вітамінами.
Дозування: 10% до маси борошна
Склад: морква сушена гранульована, борошно пшеничне, цукор, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО
Енергетична цінність: 290,5 ккал; 1214,3 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 11,8 г; жири – 1,2 г; вуглеводи – 60,8 г
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5%
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури