Для виготовлення виробів із суміші житнього та пшеничного борошна
Завантажити рецептуриВикористання пластівців картопляних надає хлібобулочним виробам
делікатної і ароматної м’якушки, еластичної вологої структури.
Вироби, виготовлені з використанням суміші «КАРТОПЛЯНА 10%» зберігають
свіжість протягом 4-5 діб (в упакованому вигляді).
Ідеально підходять як основа для бутербродів.
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | 10% |
Склад: | пластівці картопляні (38,5%), солод житній ферментований, спеції: насіння кмину, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, цукор, ензими ( альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е322), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300) |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |