для випікання різних видів хлібобулочних виробів
Завантажити рецептуриСуха суміш для виробництва житньо-пшеничних виробів з вологою м’якушкою, з великим вмістом насіння і зерен, збагачена харчовими волокнами, багата на вітаміни групи А, Е, і групи В.
Пшенично-житній хліб чудового смаку, простий у приготуванні
Хліб з пружним і вологим м'якушем, який довго залишається свіжим.
Правильний підбір інгредієнтів дозволяє швидко приготувати тісто і отримати хлібобулочні вироби з відмінним смаком і різноманітним зовнішнім виглядом. Вміст насіння соняшнику та насіння льону підкреслює смакові властивості.
Склад: | насіння соняшника, борошно житнє пропарене, насіння льону, насіння сезаму, закваска житня (кислота лимонна (Е-330), антиоксидант кислота аскорбінова, сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262)) клейковина суха пшенична |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |