Цукрова помадка

Цукрова помадка

Для оздоблення поверхні
кондитерських та хлібобулочних виробів

Завантажити рецептури

Приготування:

в суху суміш додати охолоджену кип’ячену воду в пропорції 1000 г суміші і 300 г води та перемішати міксером до однорідності 4-5 хвилин. Готовою помадкою задекорувати вироби та залишити до повного застигання.
Добре поєднується з какао-порошком та гелевими чи водорозчинними барвниками

 

Асортимент:
біла класична зі смаком ванілі;
смакові: бананова, малинова, м’ятна, полунична


Продукт може містити сліди алергенів: 

глютену, молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму

Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Склад: цукор, крохмаль картопляний, карбонат кальцію, барвник, ароматизатор у відповідності до виду продукту.
Маса нетто: 5,0 kg (кг) ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття-зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%