Для оздоблення поверхні
кондитерських та хлібобулочних виробів
Приготування:
в суху суміш додати охолоджену кип’ячену воду в пропорції 1000 г суміші і 300 г води та перемішати міксером до однорідності 4-5 хвилин. Готовою помадкою задекорувати вироби та залишити до повного застигання.
Добре поєднується з какао-порошком та гелевими чи водорозчинними барвниками
Асортимент:
біла класична зі смаком ванілі;
смакові: бананова, малинова, м’ятна, полунична
Продукт може містити сліди алергенів:
глютену, молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Склад: | цукор, крохмаль картопляний, карбонат кальцію, барвник, ароматизатор у відповідності до виду продукту. |
Маса нетто: | 5,0 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття-зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |