НЕТАНУЧА (ТЕРМОСТАБІЛЬНА) ЦУКРОВА ПУДРА
рекомендується для оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних виробів
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриХарактеристики:
Порошкоподібна пудра білого кольору, без грудочок, солодкий злегка ванільний смак та аромат.
Переваги в застосуванні:
Легка та зручна для посипання, просіювання. Ідеально підходить для посипання жирного, вологого тіста, оздоблення тортів, пляцків (пирогів) з фруктами, пампушків, донатсів, брюссельських вафель.
Переваги перед звичайною цукровою пудрою полягають в тому, що нетануча (термостабільна) цукрова пудра має низьку гігроскопічність (здатність поглинати вологу та жир з поверхні кондитерського виробу),а також стабільна до високої температури.
Переваги в якості:
Зберігає чудову білизну та сипучу консистенцію, не плавиться при посипанні теплих виробів.
Нетануча (термостабільна) цукрова пудра не комкується, чудово зберігається та транспортується.
Склад: | глюкоза (декстроза), пшеничний крохмаль, гідрогенізований рослинний жир, ароматизатор ванільний |
Енергетична цінність: | 463,4 ккал / 1937,2 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 0,00 г; жири – 16,0 г; вуглеводи –82,4 г |
Вид упаковки: | паперові пакети вагою 1 кг - 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |