Сухий гель

Сухий гель

Суха суміш для гарячого приготування прозорого декоративного гелю нейтрального смаку для покриття

кондитерських виробів, десертів з фруктами та ягодами.

Завантажити рецептури

Суха суміш для гарячого приготування прозорого декоративного гелю нейтрального смаку для покриття

кондитерських виробів, десертів з фруктами та ягодами.

Спосіб приготування:


Сухий гель кг 100
Цукор кг 400
Вода (фруктовий сік) кг 1 000

  • Змішати сухий гель з цукром і періодично помішуючи розчинити у кип’ячій воді
  • Довести до кипіння (2-3 хв) знімаючи піну яка утворилася.
  • Знизити температуру та розлити у форми чи на поверхню виробу
Дозування: Сухий гель - 100 г, Цукор - 400г, Вода (фруктовий сік) - 1 000г
Склад: Цукор білий, желюючий агент (каррагінан), згущувач (камідь ксантану), регулятори кислотності - кислота лимонна, цитрат натрію
Енергетична цінність: 1357,0 кДж.( 324,6 ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 0,05г; жири – 0,1г; вуглеводи – 85,5г
Маса нетто: 10кг - 1,5 %
Вид упаковки: багатошаровi паперовi мiшки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25° С; відносна вологість повітря не вище 75 %