Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.
Завантажити рецептуриДля приготування кремів суміш «Сухі вершки» слід змішати з холодною водою у співвідношенні 50-90г на 100г рідини та збивати міксером протягом 2-5 хвилин в залежності від бажаного об´єму та консистенції готового крему.
Крем на основі суміші «Сухі вершки» чудово поєднується з шоколадними, фруктовими наповнювачами, заварним кремом, що дозволяє отримувати широку гамму кремів з різними смаками
Дозування: | 50-90г на 100г рідини |
Склад: | Цукор-пудра, глюкозний сироп, рослинна олія (пальмоядрова олія та повністю гідрогенізована пальмоядрова олія), ефіри гліцерину оцтової та жирних кислот Е472а, молочний протеїн, стабілізатор фосфат калію (Е340іі) |
Енергетична цінність: | 2161,1кДж/ 517,0ккал |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 1,35г; жири – 27,3г; вуглеводи – 69,9г |
Маса нетто: | 5-10 кг - 1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |