Американо м’ятне

Американо м’ятне

Рецептура печива "Американо м’ятне з шоколадом"

Суміш для печива «АМЕРИКАНО МЯТНЕ»

Технологія приготування:

 

Змішати сухі компоненти (суміш «АМЕРИКАНО М’ЯТНЕ», борошно та цукор) протягом 2-3 хвилин. Додати яйця, маргарин, перемішати до однорідної структури.

 

Готовому тісту дати «відпочити» 10-15 хвилин. Відформувати заготовки товщиною 1,0-1,5 см або у вигляді кульки, вагою 50 г.

Випікати при t 180-190 ̊С протягом 12- 13 хвилин.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Americano mint

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора