Цукрова помадка

Цукрова помадка

ЦУКРОВА ПОМАДКА

для оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних виробів

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Склад: цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, карбонат кальцію , барвник - діоксид титану Е471
Енергетична цінність: 356 ккал/ 1488,08 кДж ккал/ кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки 0,01 г; жири 0,00 г; вуглеводи 94,40 г;
Вид упаковки: паперові пакети вагою 5 кг ± 1,5 %
Строк придатності: 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%