Морозиво база

Морозиво база

Суміш суха ванільно-вершкового морозива

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Технологічні вказівки:

 

  • Вода для приготування суміші повинна відповідати вимогам ДСТУ на питну воду;
  • Суміш «м’якого морозива» всипати до води і вимішати за допомогою вінчика кондитерського – до одержання однорідної консистенції;
  • Отриману суміш відставити на 15 хв., після чого її можна заморожувати у фризері. Щоразу перед вливанням до заморожуючого збірника фризера суміш докладно вимішати;
  • Запас готової суміші зберігати в холодильнику при температурі від 0ºС до +5ºС – не довше ніж 24 години;
  • Допускається пастеризація в температурі 65ºС-85ºС п ід час зберігання суміші в збірнику фризера. Це не призводить до змін смаку або кольору морозива.
Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Morozyvo baza

 

* - в залежності від композиції - це можуть бути барвники і ароматизатори харчові або фруктові пюре і наповнювачі, пасти з різними смаками. Рекомендуємо фруктові пюре, наповнювачі в кількості від 3% до 7% у співвідношенні до маси морозива.


* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора