25-26 жовтня на базі тенологічної лабораторії наших партнерів ТОВ "Гранде Дольче" у м.Київ, компанія ТОВ "Олімпіум" провела практичний майстер-клас та дегустацію готових виробів, приготованих за допомогою інгридієнтів виробництва ТОВ "Олімпіум":

 

- тостовий хліб (білий та темний)

- булки для гамбургерів та хот-догів

- хлібобулочні вироби з використанням затемнювача

- гречані хлібобулочні вироби

- хлібобулочні вироби з використанням морквяної суміші

- пампушки

- здобні булки

- ванільні крема холодного способу приготування

- мафіни класичні та шоколадні

- печиво американо

- желе плодово-ягідне

 

Новинки продукції
Всі новинки
Печиво «Трюфельне»

Печиво «Трюфельне»

З усіх рецептурних складників замісити тісто до однорідної структури.